Residenties

Génération Campus Brussel - Erasme Campus

De nieuwe residentie Erasme Campus, ideaal gelegen naast van de VUB-Erasme, telt meer dan 300 private studio’s voor studenten (single, twin en dubbel).

Meer info

Xior Alma

Deze gloednieuwe residentie, gelegen op de Alma Campus in Woluwe, heeft 339 moderne en knusse kamers in een hoogwaardige woonomgeving voor studenten. Een rustige en inspirerende plek om te studeren, met supersnelle wifi, airconditioning, een buurtwinkel in het gebouw en ontspanningsruimtes.

Meer info

City Campus

Studentenresidentie City Campus biedt 289 trendy kamers en studio's met hoogwaardige gemeenschappelijke ruimtes - ruimte om te wonen, studeren en ontspannen.

Meer info

Jet Upkot

143 nieuwe en leuk ingerichte kamers op een boogscheut van de VUB, Erasmushogeschool, Hogeschool Francisco Ferrer, UZ Jette en UVC Brugmann. Ontdek de verschillende kamertypes (go solo, go duo or go triple), een uitzonderlijke totaalbeleving en ruime chillrooms.

Meer info

Don Giovanni

Residentie Don Giovanni is een uniek nieuwbouwproject met een hoogwaardige afwerking. Het gebouw is voorzien van 134 modern en volledig gemeubileerd studentenverblijven alsook een inwonende conciërge.

Meer info

Xior Oudergemlaan

Deze nieuwe residentie, gelegen op de Oudergemlaan 275, telt 118 individuele premium studentenkamers voorzien van alle hedendaagse comfort.

Meer info

Studeo Printemps I

102 individuele gemeubileerde studio's met kwaliteitsvolle voorzieningen op een boogscheut van de universiteiten. Verschillende studiotypes - van classicstudio tot appartement - met all-inhuur zonder onaangename verrassingen.

Meer info

Studeo Eté

99 individuele gemeubileerde studio's met kwaliteitsvolle voorzieningen op een boogscheut van de universiteiten. Verschillende studiotypes - van standaardstudio tot appartement - met all-inhuur zonder onaangename verrassingen.

Meer info

The Place To

Residentie "The Place To" is een fonkelnieuw complex dat vormt een prachtige symbiose tussen oud en nieuw. De residentie bevat 66 kamers alsook 29 studio’s die allemaal voldoen aan de noden van de moderne student.

Meer info

Xior Woodskot

Woodskot, een gloednieuwe residentie van Xior, biedt 91 comfort en premium studentenkamers, hoogdebiet internet, ontspanningsruimtes en een grote tuin in een duurzaam gebouw gebouwd om de koolstofimpact op het milieu te minimaliseren.

Meer info

Usine

Strak design, moderne opbouw van de kamers en een tikje alternatief: dat is Usine. Geopend in 2016 in het westelijke deel van Brussel, de complex is verdeeld in twee gebouwen, waarvan één met 20 studio's en de overige 59 kamers.

Meer info

Xior KVS

Xior KVS is een gloednieuwe residentie. Er zijn 70 prachtige comfort en premium studio’s. De residentie is gelegen in hartje Brussel vlakbij tal van universiteiten en hogescholen.

Meer info

Studeo Printemps II

66 individuele gemeubileerde studio's met kwaliteitsvolle voorzieningen op een boogscheut van de universiteiten. Verschillende studiotypes - van classicstudio tot prestige - met all-inhuur zonder onaangename verrassingen.

Meer info

Woow (B)XL

De residentie bevat 45 moderne ruime kamers en studio's in het hart van brussel. Mezzanine, uitzicht of terras? Iedere student kan hier zijn ding vinden!

Meer info