Residenties

Génération Campus Brussel - Erasme Campus

De nieuwe residentie Erasme Campus, ideaal gelegen naast van de VUB-Erasme, telt meer dan 300 private studio’s voor studenten (single, twin en dubbel).

Meer info

Xior Alma

Deze gloednieuwe residentie, gelegen op de Alma Campus in Woluwe, heeft 339 moderne en knusse kamers in een hoogwaardige woonomgeving voor studenten. Een rustige en inspirerende plek om te studeren, met supersnelle wifi, airconditioning, een buurtwinkel in het gebouw en ontspanningsruimtes.

Meer info

City Campus

Studentenresidentie City Campus biedt 289 trendy kamers en studio's met hoogwaardige gemeenschappelijke ruimtes - ruimte om te wonen, studeren en ontspannen.

Meer info

Bru Upkot

216 hippe gemeubileerde studentenkamers op een steenworp van de ULB en VUB. Verschillende kamertypes, unieke totaalbeleving en te gekke ontspanningsruimtes: private cinema, fitness en game room.

Meer info

Studeopolis

Studeopolis is een exclusieve studentenresidentie van 196 kamers en studio’s. Kom en studeer in een rustige omgeving op slechts op 10 minuten wandelen van Sint-Katelijne en op 5 minuten van Tour & Taxi. Onze residentie heeft een prachtige binnentuin waar u volledig tot rust kan komen.

Meer info

Jet Upkot

143 nieuwe en leuk ingerichte kamers op een boogscheut van de VUB, Erasmushogeschool, Hogeschool Francisco Ferrer, UZ Jette en UVC Brugmann. Ontdek de verschillende kamertypes (go solo, go duo or go triple), een uitzonderlijke totaalbeleving en ruime chillrooms.

Meer info

Don Giovanni

Residentie Don Giovanni is een uniek nieuwbouwproject met een hoogwaardige afwerking. Het gebouw is voorzien van 134 modern en volledig gemeubileerd studentenverblijven alsook een inwonende conciërge.

Meer info

King Upkot

131 gloednieuwe gemeubelde studentenkamers in hartje Brussel, naast het Centraal Station, UCL Saint-Louis, KULeuven Odisee Brussel en Luca School of Arts.

Meer info

Brusello XL

Exclusieve studentenresidentie van 129 kamers en studio’s. Gelegen tussen het treinstation van Etterbeek en de campus VUB en ULB (Plaine). Op een boogscheut van de campus ULB Solbosch.

Meer info

Xior Oudergemlaan

Deze nieuwe residentie, gelegen op de Oudergemlaan 275, telt 118 individuele premium studentenkamers voorzien van alle hedendaagse comfort.

Meer info

Studeo Printemps I

102 individuele gemeubileerde studio's met kwaliteitsvolle voorzieningen op een boogscheut van de universiteiten. Verschillende studiotypes - van classicstudio tot appartement - met all-inhuur zonder onaangename verrassingen.

Meer info

Studeo Eté

99 individuele gemeubileerde studio's met kwaliteitsvolle voorzieningen op een boogscheut van de universiteiten. Verschillende studiotypes - van standaardstudio tot appartement - met all-inhuur zonder onaangename verrassingen.

Meer info

U-Residence

Modern studentencomplex uitgerust met alle comfort, en dit op een absolute toplocatie pal op de VUB-Campus.

Meer info

The Place To

Residentie "The Place To" is een fonkelnieuw complex dat vormt een prachtige symbiose tussen oud en nieuw. De residentie bevat 66 kamers alsook 29 studio’s die allemaal voldoen aan de noden van de moderne student.

Meer info

Xior Woodskot

Woodskot, een gloednieuwe residentie van Xior, biedt 91 comfort en premium studentenkamers, hoogdebiet internet, ontspanningsruimtes en een grote tuin in een duurzaam gebouw gebouwd om de koolstofimpact op het milieu te minimaliseren.

Meer info

Brusello

Een exclusieve studentenresidentie met 84 gemeubelde kamers en studio’s met eigen badkamer. Geneenschappelijke Studence Lounge met cinema Lounge, Caféspelen en mooie binnentuin met terras. De belangrijkste hogescholen en universiteiten liggen op wandelafstand. Geniet van een groene oase in de binnenstad met een prachtige binnentuin.

Meer info

Usine

Strak design, moderne opbouw van de kamers en een tikje alternatief: dat is Usine. Geopend in 2016 in het westelijke deel van Brussel, de complex is verdeeld in twee gebouwen, waarvan één met 20 studio's en de overige 59 kamers.

Meer info

Xior KVS

Xior KVS is een gloednieuwe residentie. Er zijn 70 prachtige comfort en premium studio’s. De residentie is gelegen in hartje Brussel vlakbij tal van universiteiten en hogescholen.

Meer info

Art Upkot

67 waanzinnige gemeubileerde studentenkamers op wandelafstand van de campus Sint-Lucas, de Odisee Hogeschool, School of Arts, ... Ontdek onze verschillende kamertypes, unieke totaalbeleving en te gekke gemeenschappelijke ruimtes.

Meer info

Studeo Printemps II

66 individuele gemeubileerde studio's met kwaliteitsvolle voorzieningen op een boogscheut van de universiteiten. Verschillende studiotypes - van classicstudio tot prestige - met all-inhuur zonder onaangename verrassingen.

Meer info

Woow (B)XL

De residentie bevat 45 moderne ruime kamers en studio's in het hart van brussel. Mezzanine, uitzicht of terras? Iedere student kan hier zijn ding vinden!

Meer info