Kot chez l'habitant 65 m²

Meisestraat
Périphérie
BK 13422
BK 13422 kot chez l'habitant

Ideaal voor een student(e) van de Health Campus Brussel Erasmushogeschool Brussel of VUB te Jette.

Er is een onmiddellijke busverbinding (Bustram: wandeltijd 15 min, reistijd 10min) met deze campus VUB Jette.

Verder is er een directe busverbinding met het Noordstation 230 en 231 Brussel (reistijd 40 min) of het treinstation Vilvoorde via bustram (reistijd 25min).

Een tram 52 brengt je eveneens naar het centrum van Brussel (wandeltijd 15min) of de metro Heyzel (wandeltijd 30min).

Huisdieren en roken is niet toegestaan.

Studio maakt deel uit van een rijhuis waarin een gezin met 6 leden woont. Je studio bevindt zich in een afzonderlijk deel maar er is een gemeenschappelijke gang.

De studio ligt vlakbij lekkere warme bakkers, supermarkten, eetplekken, het cultureel centrum, een bibliotheek, wasserijen, Kinepolis,... .

Niet echt het stadsleven maar wel in een gezellige rustige gemeente Strombeek-Bever (1853). De studio is gelegen in de Noordrand van Brussel dichtbij het Atomium/Expohal12/Koning Boudewijn Stadium.

De studio is gelegen op de tweede verdieping en bestaat uit:
- een ingerichte keuken (microgolfoven en afwasmachine niet inbegrepen). Oppervlakte keuken 3m2. Noordkant gericht en kijkt uit op de straat.
- een kleine slaapkamer met kleerkast en een bed (maat twijfelaar) met eventueel matras. Oppervlakte 4m2. Zuiderkant gericht en kijkt uit op het grote terras.
- een grote open zonnige en eetruimte en living (met bureau, boekenkast, eettafel/zes stoelen, een grote zetel, TVmeubel (voor een smartTV zorg je zelf) en salontafeltje. oppervlakte 44m2. Kijkt uit aan de straatkant en op het terras aan de achterzijde.
- een groot zuiderterras met oppervlakte van 40m2 (nog niet afgewerkt helaas).
Een prive-badkamer op een afzonderlijke verdieping (derde verdieping) bestaande uit een ligbad/zitdouche, WC en twee wasbakken. Oppervlakte 4m2.

De studio maakt deel uit van een groot rijhuis waar een gezin van 6 woont en heeft een gemeenschappelijke voordeur en gang. Er zijn geen gemeenschappelijke ruimtes.

Bezichtigen kan na afspraak.
+ 195 euro met als vaste kosten: internet, gas/elektriciteit, 2-wekelijkse poetsdienst. Water is voor eigen rekening.

Cette annonce n'est pas accessible actuellement.

Elle a été retirée par l'annonceur ou est arrivée en fin de validité.