Kot 15 m²

Rte Gouvernementale
Sint-Pieters-Woluwe
BK 18690
BK 18690 Kot

Kamer te huur in een ruim gedeeld huis in Sint-Pieters-Woluwe (1150 Brussel).
Twee metrohaltes van Alma Station (UCL, Ephec, Da Vinci School... ), dicht bij ICHEC, enz...
De hele dag gratis parkeren.
Dicht bij metrostation Stockel (lijn 1), tram 39 (halte Escrime) en bus 36 (halte Bouleaux). Snelle toegang met de auto tot belangrijke bestemmingen zoals Zaventem, Vilvoorde, Waver en Waterloo.
Comfort en rust: vloerverwarming en dubbele beglazing, een grote tuin op het zuiden met moestuin (je kunt je eigen perceel hebben), en een klein bos aan de achterkant.

Huurders tussen 20 en 40 jaar, met verschillende professionele achtergronden of studenten aan het einde van hun studie. Omgeving Iedereen zet zich in om er een schone, warme en vriendelijke omgeving van te maken die sociale interactie aanmoedigt, terwijl de kamers privacy en rust bieden.
Nabijheid van voorzieningen: Op slechts 10 minuten lopen van Place Dumon vind je een breed scala aan winkels, Stockel CINEMA, 3 wekelijkse markten, sportcentra, biologische winkels en supermarkten, evenals een galerie in Stockel.

Praktische details:
Voor gezellige en correcte mensen.
Eenpersoonskamers
Mogelijkheid tot domicilie (indien een jaar)
Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een privébericht met wat informatie over jezelf: je leeftijd, je activiteit en de huurperiode waarin je geïnteresseerd bent. Hartelijk dank:)

Vertaald met (gratis versie)

Zoekertje op dit ogenblik niet beschikbaar.

De zoekertje werd weggehaald door de adverteerder of is inmiddels verlopen.