Co-locatie 33 mยฒ

Boulevard du Jubilรฉ - Jubelfeestlaan
Noord-West
BK 17519
BK 17519 Co-locatie

Eigenยฐหš๐™ƒ๐˜–๐™๐˜๐˜ผ๐˜š๐™๐Ÿฟ met ๐ŸŒ“๐™™๐’‚๐’Œ๐’•๐’†๐’“๐’“๐’‚๐’” โž›๐Ÿ’๐Ÿ“ ๐™ขยฒ๐ŸŒ—+ ๐™ ๐’†๐’–๐’Œ๐’†๐’ & ๐™™๐™ค๐™ช๐™˜๐™๐™š-๐‘พ๐‘ช gedeeld met 1 propere studente. Kanonโ˜„๏ธ๐™’๐™ž๐™›๐™ž๐ŸŒˆ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š, fietslokaal, ๐™ˆ๐™€๐™๐™๐™Š ๐˜ฝ๐™š๐™ก๐™œ๐™ž๐™˜๐™–, ๐™จ๐™๐™ค๐™ฅ๐™ฅ๐™ž๐™ฃ๐™œ, ๐™›๐™ž๐™ฉ๐™ฃ๐™š๐™จ๐™จ๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธop ๐Ÿฏ๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐™ข. ๐™‘๐™๐˜ฝ Jette: 20 min, ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐˜ฝ๐™ง๐™ช๐™จ๐™จ๐™š๐™กโž™ ๐Ÿฐ๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐™ข ๐Ÿ‘‘, ๐™‹๐˜ผ๐™๐™†๐ŸŒณ๐™๐™Š๐™๐™&๐™๐˜ผ๐™“๐™„๐™Žโž™ 300 m โฆฆ

๐™‘๐™Š๐™Š๐™๐™•๐™„๐™€๐™‰๐™„๐™‰๐™‚๐™€๐™‰ ๐™š๐™ฃ ๐™‡๐™€๐™€๐™๐˜พ๐™Š๐™ˆ๐™๐™Š๐™๐™:

๐Ÿ‘ซ De uitgeruste ๐™ ๐™š๐™ช๐™ ๐™š๐™ฃ en de betegelde ๐™™๐™ค๐™ช๐™˜๐™๐™š๐™ ๐™–๐™ข๐™š๐™ง samen met de geventileerde WC zijn alleen toegankelijk voor de bewoonsters van de twee privรฉ-slaapkamers in het appartement.
Een directe toegang tot het grote ๐™™๐™–๐™ ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ง๐™–๐™จ (๐Ÿ–๐Ÿ“ ๐—บยฒ) geef je, zittend in een relax, een dosis vitamine D naar believen : )
๐ŸŒช Het professioneel ๐’Š๐’๐’•๐’†๐’“๐’๐’†๐’• van Telenet Business via Wifi en de kabel in de kamer is betrouwbaar en onbeperkt.
๐Ÿต Een semiprofessionele ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š is beschikbaar in de wasserij.
โœจ๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป (trappenhal, gangen, voetpad) ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป regelmatig ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜. ๐Ÿ’ซ
๐ŸŒ‡ De residentie ligt op ๐Ÿญ๐Ÿฌ ๐—บ๐—ถ๐—ป๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ป ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ž ๐›๐ฎ๐ฌ van het ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐˜‚๐—บ.
โ›ฑ Het grote ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€ van 38 m2 maakt het mogelijk: te sporten, ligstoelen uit te klappen, vrienden uit te nodigen... of gewoon gelukkig te zijn.
๐Ÿ•บ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ Er is een evenwichtige ๐—บ๐—ถ๐˜… ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฐ๐˜† ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐—บ๐—ผ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป tussen studenten in de residentie.
โ™จ๏ธ Een kolomradiator is discreet in de keukenruimte geรฏntegreerd. ๐—ง๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐˜€๐—ผ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ (muren, plafond en vloer zijn geรฏsoleerd, dubbele beglazing van het raam, het dakraam en de voordeur) volgens de normen, waardoor temperatuurschommelingen afvlakken.
๐Ÿšด๐Ÿป Een ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฎ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด is vrij beschikbaar in de stijlvolle 20 meter lange hal.

๐—”๐—ฎ๐—ฟ๐˜‡๐—ฒ๐—น ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—บ vrijblijvend ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ฒ ๐—ป๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป.

Zoekertje op dit ogenblik niet beschikbaar.

De zoekertje werd weggehaald door de adverteerder of is inmiddels verlopen.