Studio 16 mยฒ

Rue Jules Lahaye Lahayestraat
Noord-West
BK 13906
BK 13906 Studio

Alles ๐™ฉ๐™ž๐™ฅ๐™ฉ๐™ค๐™ฅโˆด๐Ÿฆ‹โˆน aan de tuinzijde, zijn ingerichte keuken & douche, aparte wc. Pro๐™’๐™ž๐™›๐™ž๐Ÿ’ซ๐ŸŒˆ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š. ๐™Š๐™ฅ ๐Ÿ๐Ÿ—๐ŸŽ ๐™ข: ๐™Ž๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ ๐™…๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™šโž› Station Etterbeek in 16 min. ๐™‘๐™๐˜ฝ ๐™…๐™š๐™ฉ๐™ฉ๐™š met bus in ๐Ÿ๐Ÿฐ ๐™ข๐™ž๐™ฃ, 4 km lang๐ŸŒฒ๐™‹๐˜ผ๐™๐™† op 450 m`๐ŸŒณ 'Delhaize op 350 m, ๐™๐™ž๐™ฉ๐™ฃ๐™š๐™จ๐™จ: 6 min๐Ÿšถ๐Ÿผโ€โ™€๏ธโฉซ

Met de ๐™๐™๐™€๐™„๐™‰ ๐™๐™€๐™„๐™•๐™€๐™‰ door ๐™๐™š๐™š๐™ก ๐˜ฝ๐™ง๐™ช๐™จ๐™จ๐™š๐™ก ๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™‹๐˜ผ๐˜ผ๐™๐™๐ŸŽ‰ heel wat ๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐Ÿ’จ, vanaf het ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ (3 min. lopen) door het BRUPASS-schoolabonnement van de ๐— ๐—œ๐—ฉ๐—• (ook trams, bussen en metro) voor studenten aan โ‚ฌ12/jaar te kopen !

โžค ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 6 min. ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 11 min. ๐—ญ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 15 min. ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 5 min. ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 9 min. ๐—Ÿ๐˜‚๐˜…๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 12 min. ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป van ๐—˜๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ in 16 min.

Alle apparatuur en meters zijn operationeel.

๐—จ๐—œ๐—ง๐—ฅ๐—จ๐—ฆ๐—ง๐—œ๐—ก๐—š:
>โ“ต< In de ๐—ธ๐—ฒ๐˜‚๐—ธ๐—ฒ๐—ป hoek staat een 2 deurs koelkast klasse A+, zeer stil gezien die 39 dB, een nieuwe inox magnetron , een fornuis met oven onder een inox afzuigkap en bergruimte voor de aanwezige vaat.
>โ“ถ< Het ๐—ฑ๐—ผ๐˜‚๐—ฐ๐—ต๐—ฒ gedeelte, uit het zicht verwijderd, wordt aangedreven door een recente Vaillant boiler. Een porseleinen wastafel met een spiegel die gezichtsverzorgingen makkelijk maken.
>โ“ท< De ๐—บ๐—ฒ๐˜‡๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ฒ is bedekt met een knusse eenpersoonsmatras waaronder zich het bureau en een kledingkast bevinden.
>โ“ธ< De ๐˜„๐—ฎ๐˜€๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—บ๐˜๐—ฒ herbergt een nieuwe wasmachine, gekocht in april 2022.
>De ๐—ช๐—– is een paar stappen naar beneden en wordt gedeeld met 1 persoon. Alleen deze twee bewoners krijgen een sleutel.

โœจ๐——๐—ฒ ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป (trappenhal, gangen, voetpad) ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป regelmatig ๐—ด๐—ฒ๐—ธ๐˜‚๐—ถ๐˜€๐˜. ๐Ÿ’ซ

๐—–๐—ข๐— ๐—™๐—ข๐—ฅ๐—ง:
โซท1โซธ Het ๐—œ๐—ก๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—ก๐—˜๐—ง, het krachtigste van Telenet Business, 300MB/sec, "๐—” ๐—ฉ๐—ข๐—Ÿ๐—ข๐—ก๐—ง๐—˜" is betrouwbaar en stabiel.
โซท2โซธ Een ๐—ž๐—˜๐—ง๐—˜๐—ก van ๐—š๐—ฅ๐—ข๐—ง๐—˜ ๐—ฃ๐—”๐—ฅ๐—ž๐—˜๐—ก van ๐Ÿ’ ๐—ธ๐—บ lang stimuleert het leven in de natuur door er te sporten of te kuieren.
โซท3โซธ De ๐—ฐ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—น๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ฎ๐—ฟ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ด verwarmt alle kamers, behalve het toilet ;-)
โซท4โซธ Er is een ๐—ฑ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ณ๐—ผ๐—ผ๐—ป in de studio.
โซท5โซธ Een ๐˜€๐˜๐—ผ๐—ณ๐˜‡๐˜‚๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ฟ is beschikbaar.
โซท6โซธ Een groot ๐—Ÿ๐—˜๐—— ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—บ kan op een PC worden aangesloten.

๐—ช๐—ถ๐—ป๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ฒ๐˜:
Bakkerij op 2 minuten lopen (170 m).
Delhaize op 5 minuten lopen (350 m).
Lidl op 8 minuten lopen (600 m).
Aldi op13 minuten lopen (1, 1 km).
Bpost op 8 minuten lopen (600 m).

Zoekertje op dit ogenblik niet beschikbaar.

De zoekertje werd weggehaald door de adverteerder of is inmiddels verlopen.