Studio 27 mยฒ

Square Prince Charles - Prins Karelsquare 19
Noord-Oost

575 € exclusief kosten

BK 18504
  • 11 dagen geleden gepubliceerd
  • 2 dagen geleden bijgewerkt
  • Actief 2 uur geleden
  • Beschikbaar per 1 sep
Gelijkaardige zoekertjes
Studio
Brussel centrum
650 € exclusief kosten
Studio
Noord-West
510 € exclusief kosten

Een ๐˜ณ๐™ค๐˜ฎ๐™–๐˜ฏ๐™š๐˜ดke ๐Ÿฆ‹trekpleisterโœฐ Privรฉ: warme kamer, douche_WC (๐Ÿ๐Ÿ• ๐™ขยฒ) + Stijlvolle residentie๐Ÿ›salon, eetkamer, design๐Ÿ”ซkeuken, fietskot = ๐Ÿ–๐Ÿ“ ๐™ขยฒ voor 6 studenten, ๐™’๐™ž๐™›๐™žโ˜„๏ธkanon๐ŸŒˆwasmachine, ๐™ˆ๐’†๐™ฉ๐™ง๐™ค_๐’•๐’“๐’†๐’Š๐’station: ๐Ÿฑ min๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธโž› Centraal Station in 9 min. ๐™‹๐˜ผ๐™๐™† ๐ŸŒณ <๐Ÿฏ ๐™ ๐™ข lang op 130 m ๐ŸŒฟ _๐Ÿคธ๐Ÿผโ€โ™€๏ธ_

๐Ÿฆ‰Wonen in een hartelijke kamer op de 3e verdiepingโž› Volledig bemeubeld: een tweepersoonsbed, een kledingkast, een designbureau en gordijnen. De doucheruimte met wastafel en toilet bevindt zich er juist naast. Er zelfstandig leven belichaamt wat een ๐™œ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™ก๐™ž๐™œ ๐™ฃ๐™š๐™จ๐™ฉ wordt genoemd.
๐Ÿ‘ซDe ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™š๐™ช๐™ ๐™š๐™ฃ is nog indrukwekkender door de keuze van de beste merken: Smeg, Boch, Siemens, Neff, AEG... Er zijn drie grote retro koelkasten met telkens twee deuren. Alles is nieuw, samen met een groot centraal eiland, waardoor het mogelijk is om samen te koken : )
De lichtkleurige leren zetels in ๐™๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™–๐™ก๐™ค๐™ฃ bieden plaats aan zes personen, de eettafel aan acht personen.
๐ŸŒช Zeer ๐™จ๐™ฃ๐™š๐™ก ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ฉ (het beste van Telenet Business) via Wifi is betrouwbaar en stabiel.
๐Ÿต Een A+++ ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š, "de beste aankoop", is vrij bereikbaar in het waslokaal.
โœจ De ๐™œ๐™š๐™ข๐™š๐™š๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข๐™ฉ๐™š๐™จ worden regelmatig en grondig schoongemaakt๐Ÿ’ซ
๐Ÿšด๐Ÿผ De ๐™›๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ stimuleert je tot meer mobiliteit.
๐Ÿ› Dit is een studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™›๐™š๐™š๐™ง heerst.
โ™จ๏ธ In alle kamers zijn er antieke gietijzeren radiatoren. De ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™ž๐™จ๐™ค๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š van de ramen en het dak is uitgevoerd volgens de normen.

Dichtbij

- Metrostation Bockstael en treinstation Bockstael, 1020 Brussel: 5 minuten stappen - Proxy Delhaize, Marie Christinestraat 182 te 1020 Brussel: 11 minuten stappen - LIDL, Steylsstraat 111 te 1020 Brussel: 16 minuten stappen - Colruyt, M. de Moorstraat 7, 1020 Brussel: 20 minuten stappen - 3.4 km lange groene zone van het kanaal tot het Atomium: op 2 minuten stappen

  • 11 dagen geleden gepubliceerd
  • 2 dagen geleden bijgewerkt
  • Actief 2 uur geleden
  • Beschikbaar per 1 sep

Huur

Huurprijs zonder kosten 575 €
Kosten
Kan een schatting zijn
90 €
Huurprijs inclusief lasten
Kan een schatting zijn
665 €
Commentaar โ‚ฌ90/maand kosten voor รฉรฉn persoon zijn inclusief de ultra snelle breedband wifi (het nieuwe Mesh systeem), centrale verwarming, water, gas, elektriciteit en top klasse wasmachine. wekelijks onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes, afvalbeheer, lening van een stofzuiger. De huurprijs kan variรซren afhankelijk van de lengte van de huurperiode.
Waarborg 1100 โ‚ฌ

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid september 1
Duur van de huur 12 maanden
11 maanden
10 maanden
5-6 maanden
3-4 maanden
zomervakantie
Wooneenheid capaciteit 1

Contact

Geen verborgen kosten, 100% gratis voor alle studenten.

Aanmelden Registratie

Inrichting

Meubilair Volledig bemeubeld
Verdieping 3
Oppervlakte 27 m2
Private kamers 2
Gemeenschappelijke kamers 6
Badkamer Privaat
Keuken Gemeenschappelijk
Verwarming Centrale verwarming
Uitrusting Ingerichte keuken, vaatwasmachine, wasmachine, fietslokaal, douche

Andere informatie

Referentie BK 18504
Sfeer Ernstig, hartelijk, rustig, gemeenschappelijk
Staat Perfect
Domiciliรซring Met voorwaarden
Toegang voor PBM Nee
Roker Rookvrij
Huisdieren Nee
Muzikanten -
Gelijkaardige zoekertjes
Studio
Brussel centrum
650 € exclusief kosten
Studio
Noord-West
510 € exclusief kosten