Studio 34 mยฒ

Square Prince Charles
Noord-West

640 € exclusief kosten

BK 17951
  • 11 dagen geleden gepubliceerd
  • Actief 12 uur geleden
  • Beschikbaar per 1 sep
Gelijkaardige zoekertjes
Studio
Brussel centrum
650 € exclusief kosten
Studio
Noord-West
510 € exclusief kosten

๐™‹๐™–๐™ง๐™š๐™ก๐Ÿ’ซals kamer voor een ๐’Œ๐‘œ๐’‘๐‘๐’†๐‘™โฃ๏ธmet douche & WC = ๐Ÿ‘๐Ÿ’ ๐™ขยฒ โž• design keuken๐Ÿ”ซ salon, eetkamer en fietskot = ๐Ÿ–๐Ÿ“ ๐™ขยฒ voor 6 studenten ๐ŸŒˆWasmachine, vaatwasser; ๐™ข๐™š๐™ฉ๐™ง๐™ค/๐™ฉ๐™ง๐™š๐™ž๐™ฃstation : ๐Ÿฑ min๐Ÿšถ๐Ÿฝโ€โ™‚๏ธโž› Centraal Station in 9 min. ๐™‹๐™–๐™ง๐™  op 130 m๐ŸŒณ ๐Ÿฏ ๐™ ๐™ข lang

Met het studentenabonnement van de ๐— ๐—œ๐—ฉ๐—• (ook trams, bussen en metro) kan je vanaf het ๐™Ž๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ van ๐˜ฝ๐™ค๐™˜๐™ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™š๐™ก (5 min. stappen) reizen tussen de ๐Ÿฏ๐Ÿฑ ๐˜ฝ๐™ง๐™ช๐™จ๐™จ๐™š๐™ก๐™จ๐™š ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™จ.
๐˜ฝ๐™€๐™Ž๐™‹๐˜ผ๐˜ผ๐™ je๐ŸŽ‰ heel wat ๐™๐™„๐™…๐˜ฟ๐Ÿ’จโž›
โžค ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 4 min. ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 9 min. ๐—ญ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐˜€๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 14 min. ๐—ฆ๐—ถ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐˜€ ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 5 min. ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐—ป ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 8 min. ๐—Ÿ๐˜‚๐˜…๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป in 11 min. ๐—ฆ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป van ๐—˜๐˜๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ in 15 min...

Alle energiemeters, de apparaten (zelfs de wasmachine) en het supersnel internet zijn operationeel en inbegrepen in de kosten.

๐Ÿฆ‰Het verblijf in een stijlvolle woning, daterend uit "La Belle Epoque", geeft een boost om zich te ontplooien.
๐Ÿƒ De behaaglijke woonruimte is ingericht op de tweede verdieping met zicht op bomen. De doucheruimte met toilet, wastafel, spiegelkast en luchtafvoer is persoonlijk en apart.
๐Ÿ‘ซDe ๐™œ๐™ง๐™ค๐™ฉ๐™š ๐™ ๐™š๐™ช๐™ ๐™š๐™ฃ, toegankelijk voor 6 personen, is nog indrukwekkender door de keuze van de beste merken: Smeg, Boch, Siemens, Neff, AEG... Er zijn drie grote retro koelkasten met telkens twee deuren. Alles is nieuw, samen met een groot centraal eiland, waardoor het mogelijk is om soms samen te koken : )
De lichtkleurige leren zetels in ๐™๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™–๐™ก๐™ค๐™ฃ bieden plaats aan zes personen, de eettafel aan acht personen.
De hele gelijkvloers wordt wekelijks grondig gekuist.
๐ŸŒช Zeer ๐™จ๐™ฃ๐™š๐™ก ๐™ž๐™ฃ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™š๐™ฉ (het beste van Telenet Business) via Wifi, dankzij de nieuwe Mesh technologie, is betrouwbaar en stabiel.
๐Ÿต Een A+++ ๐™ฌ๐™–๐™จ๐™ข๐™–๐™˜๐™๐™ž๐™ฃ๐™š, "de beste aankoop", is vrij beschikbaar in het waslokaal.
โœจ De ๐™œ๐™š๐™ข๐™š๐™š๐™ฃ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™ฅ๐™ฅ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™ง๐™ช๐™ž๐™ข๐™ฉ๐™š๐™จ worden wekelijks grondig schoongemaakt๐Ÿ’ซ
๐Ÿšด๐Ÿผ De ๐™›๐™ž๐™š๐™ฉ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ stimuleert je tot meer mobiliteit.
๐Ÿ› Dit is een studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™จ๐™ฅ๐™–๐™ฃ๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™›๐™š๐™š๐™ง heerst.
โ™จ๏ธ In alle kamers zijn er antieke gietijzeren radiatoren. De ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™ข๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™ž๐™จ๐™ค๐™ก๐™–๐™ฉ๐™ž๐™š van de ramen, de muren, de vloeren en het dak is uitgevoerd volgens de normen.

Dichtbij

- Metrostation Bockstael en treinstation Bockstael, 1020 Brussel: 5 minuten stappen - Proxy Delhaize, Marie Christinestraat 182 te 1020 Brussel: 11 minuten stappen - LIDL, Steylsstraat 111 te 1020 Brussel: 16 minuten stappen - Colruyt, M. de Moorstraat 7, 1020 Brussel: 20 minuten stappen - 3.4 km lange groene zone van het kanaal tot het Atomium: op 2 minuten stappen

  • 11 dagen geleden gepubliceerd
  • Actief 12 uur geleden
  • Beschikbaar per 1 sep

Huur

Huurprijs zonder kosten 640 € (320 €/pers.)
Kosten
Kan een schatting zijn
180 € (90 €/pers.)
Huurprijs inclusief lasten
Kan een schatting zijn
820 € (410 €/pers.)
Commentaar โ‚ฌ90/maand energiekosten voor รฉรฉn persoon zijn inclusief breedband wifi, centrale verwarming, water, gas, elektriciteit, wasmachine klasse A+++ wekelijks onderhoud van gemeenschappelijke ruimtes en hun verbruik. Als er een tweede persoon bijkomt, worden de voorlopige kosten verhoogd met โ‚ฌ90/maand. De huurprijs kan variรซren afhankelijk van de lengte van de huurperiode.
Waarborg 1200 โ‚ฌ

Beschikbaarheid

Beschikbaarheid september 1
Duur van de huur 12 maanden
11 maanden
10 maanden
5-6 maanden
3-4 maanden
zomervakantie
Wooneenheid capaciteit 2

Contact

Geen verborgen kosten, 100% gratis voor alle studenten.

Aanmelden Registratie

Inrichting

Meubilair Volledig bemeubeld
Verdieping 2
Oppervlakte 34 m2
Private kamers 2
Gemeenschappelijke kamers 5
Badkamer Privaat
Keuken Gemeenschappelijk
Verwarming Centrale verwarming
Uitrusting Douche, ingerichte keuken, vaatwasmachine, wasmachine, fietslokaal

Andere informatie

Referentie BK 17951
Sfeer Gemeenschappelijk, ernstig, hartelijk, rustig
Staat Nieuw / gerenoveerd
Domiciliรซring Met voorwaarden
Toegang voor PBM Nee
Roker Rookvrij
Huisdieren Nee
Muzikanten -
Square Prince Charles, 1020 Bruxelles
Gelijkaardige zoekertjes
Studio
Brussel centrum
650 € exclusief kosten
Studio
Noord-West
510 € exclusief kosten