Kot 21 mΒ²

Square Prince Charles
Noord-West
BK 17534
BK 17534 Kot

𝟯 π™₯π™§π™žπ™«Γ© 𝙧π™ͺπ™žπ™’π™©π™šπ™¨βš‘οΈ: je slaapkamer, je doucheruimte & wastafel en je toilet. Gedeeld met 6 studenten: woonkamer, eetkamer, design keuken en fietslokaal. π—ͺ𝗢𝗳𝗢 pro 🏡 wasmachine, π— π—˜π—§π—₯𝗒 en treinstation π˜½π™€π™˜π™ π™¨π™©π™–π™šπ™‘ op 𝟱 min, geheel van π™‹π˜Όπ™π™†π™€π™‰πŸŒΏ 𝟯. 𝟰 𝙠𝙒 lang op 130 m 🌱_πŸƒπŸ½β€β™‚οΈ. ️_. _. ☘️ _πŸ€ΈπŸΌβ€β™€οΈ_

π™‘π™Šπ™Šπ™π™•π™„π™€π™‰π™„π™‰π™‚π™€π™‰:
πŸ¦‰ Woon in je π™₯π™šπ™§π™¨π™€π™€π™£π™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š 𝙙π™ͺπ™₯π™‘π™šπ™­: op de 3e verdieping: het toilet met wastafel en de doucheruimte met wastafel; op de 4e verdieping via een interne trapβž› je gemeubileerde slaapkamer, zoals te zien op de foto's, met twee dakramen voorzien van elektrische rolluiken. Het geheel is een mooi voorbeeld van wat we een gezellig nest noemen!
πŸ‘«De π™œπ™§π™€π™©π™š π™ π™šπ™ͺπ™ π™šπ™£ is nog indrukwekkender door te kiezen voor de beste merken: Smeg, Boch, Siemens, Neff, AEG... Er zijn drie grote retro koelkasten met twee deuren. Alles is nieuw, samen met een groot centraal eiland, waardoor het mogelijk is om samen te koken : )
De lichtkleurige leren zetels in de π™¬π™€π™€π™£π™ π™–π™’π™šπ™§ bieden plaats aan zes personen, de eettafel aan acht personen.
πŸŒͺ Zeer π™¨π™£π™šπ™‘ π™žπ™£π™©π™šπ™§π™£π™šπ™© (het beste van Telenet Business) via Wifi is betrouwbaar en stabiel.
🏡 Een A+++ π™¬π™–π™¨π™’π™–π™˜π™π™žπ™š, "de beste aankoop", is vrij bereikbaar in het waslokaal.
✨ De π™œπ™šπ™’π™šπ™šπ™£π™¨π™˜π™π™–π™₯π™₯π™šπ™‘π™žπ™Ÿπ™ π™š 𝙧π™ͺπ™žπ™’π™©π™šπ™¨ worden regelmatig en goed schoongemaaktπŸ’«
🚴🏼 De π™›π™žπ™šπ™©π™¨π™šπ™£π™¨π™©π™–π™‘π™‘π™žπ™£π™œ stimuleert je tot meer mobiliteit.
πŸ› Dit is een studentenresidentie in een prachtig herenhuis, waar een 𝙀𝙣𝙩𝙨π™₯π™–π™£π™£π™šπ™£ π™¨π™›π™šπ™šπ™§ heerst.
♨️ In alle kamers zijn er antieke gietijzeren radiatoren. De π™©π™π™šπ™§π™’π™žπ™¨π™˜π™π™š π™žπ™¨π™€π™‘π™–π™©π™žπ™š van de ramen en het dak is uitgevoerd volgens de normen.

Zoekertje op dit ogenblik niet beschikbaar.

De zoekertje werd weggehaald door de adverteerder of is inmiddels verlopen.