Co-locatie 14 m²

Square de Léopoldville
Etterbeek Europa
BK 16880
BK 16880 Co-locatie

In een volledig gerenoveerde flat op de 3e verdieping voel je je thuis in deze lichte, ruime slaapkamer met ononderbroken uitzicht op het plein. De kamer is gemeubileerd en bevat een comfortabel bed en nachtkastje, een bureau met bureaustoel, een relaxstoel, een kledingkast en planken. Je hebt genoeg leef- en bergruimte.
**Rookvrij & girls only appartement ! **
Je deelt de hal, volledig uitgeruste keuken (met klein afgesloten balkon), doucheruimte en toilet met je toekomstige huisgenoten. Er zijn 2 andere slaapkamers in de flat en 1 slaapkamer op de 7e verdieping (met toilet en wastafel/keukenhoek) waarvan de bewoners gebruik kunnen maken van de 'gemeenschappelijke' ruimtes.
Voorzieningen: lift, wifi, koelkast en vriezer, oven, combimagnetron, vaatwasser, wasmachine, waterkoker, potten en pannen, linnengoed en beddengoed, stofzuiger en schoonmaakset.
Het gebouw ligt aan het charmante Leopoldvillesquare, naast de Kroonlaan (zonder het lawaai), op 3 minuten lopen van de halte Germoir (tram, bus, trein), op 10 minuten lopen van het station van Etterbeek en de VUB/ULB, evenals het Flageyplein. Alle winkels zijn in de buurt, waarvan sommige open zijn op zondag.
Je huisgenoten zijn jonge vrouwen die studeren.
Inbegrepen in de prijs: wifi, verwarming, water, elektriciteit en gemeenschappelijke lasten van het gebouw.
Er wordt een waarborg van 2 maanden gevraagd.

Zoekertje op dit ogenblik niet beschikbaar.

De zoekertje werd weggehaald door de adverteerder of is inmiddels verlopen.